Välkommen till Pannkaksträdet!

På grund av sabotage så håller vi lekplatsen stängd under vinterhalvåret.

Vi vill tacka alla som varit och besökt oss i sommar och alla som varit med och hjälpt till på ett eller annat sätt. Personal, fotografer, byggarbetare m.fl. Vi har med hjälp av återvunnet material byggt något helt unikt som blivit en av de mest omtyckta besöksmålen på ön där familjer träffas och där barn på ett kreativt sätt utvecklar leken samtidigt som man tränar både balans, motion och koordination. Vi räknar med att utveckla denna succé några år till framöver.

Hela lekplatsen hålls stängd från September. Däremot är fotoutställningen öppen som bara blir häftigare och häftigare med ljusets och naturens förändringar. Har ni inte varit och beskådat de fyra fotografernas verk som står utställda på en åker i Brissund, med ramar som väger närmare två ton, så gör detta då det är något unikt. Absolut värt en utflykt en mil norr om Visby på Näckrosvägen. Öppet alla dagar.

 

Monika

 

Öppettider fotoutställningen: Dagligen

Utbud 25/6-12/8 2017

Vi kommer att sälja picknickkorgar med pannkakssmet, korv att grilla, toast att steka, kaffe och kanelbullar m.m.
Betala gärna med Swish eller kort.

Elden

Elden tänder ni själva (om ni vill) med ved, papper och tändstickor som finns vid de olika grillplatserna om inte någon redan har gjort det. En riktig mysstund för hela familjen. Efteråt återlämnar ni utrustningen på anvisad plats.

Pannkakorna

I picknickkorgen finns:
pannkakssmet, rapsolja, sylt, grädde och marshmallows. Tallrikar, muggar, bestick och servetter. Valfri dryck samt kaffe och te ingår.

Allergier

Vi försöker alltid att se till att ha picknickkorgar så det räcker åt alla. Det kan hända att man får vänta en liten stund. Om någon eller några i sällskapet har allergier så fråga fråga oss gärna.

Hämta er picknickkorg i pannkaksboden.
Grädda sedan pannkakor över öppen eld.


Funderar du på barnkalas kontakta oss för prisförslag.

Lek och klättra, åk linbana, kasta frisbee, spela boule, bestig däckpyramiden och grilla. Nästan allt på området är byggt av återanvänt material.

Det jättestora trädet som väger runt 50 ton har fraktats hit från Stånga socken mitt på Gotland.
All lek sker på egen risk, tänk på att däcken kan färga av sig och ta med er egna sopor hem.

Men framförallt, ha kul!

Men varför heter det Pannkaksträdet?
Jo, för att här kan hela familjen mysa med en riktig pannkaks-picknick!